TORO TimeCutter XS 5450 – 74888/74889

10199.00 

OPIS

Ameriški proizvajalec Toro že od leta 1914 proizvaja najkvalitetnejše stroje za vzdrževanje travnikov, parkov, nogometnih in golf igrišč in vseh zunanjih površin v vseh letnih časih. Produkti Toro temeljijo na tradiciji, kakovosti in nepremagljivi trajnosti. Toro je vodilni svetovni ponudnik inovativnih rešitev za vzdrževanje zunanjih površin, vključno z vzdrževanjem travnikov, ravnanjem s snegom, zemljo ter namakalnimi rešitvami. Z močno mrežo trgovcev v več kot 125 državah, Toro pomaga strankam skrbeti za igrišča za golf, športna igrišča, javne zelene površine ter za vse ostale domače nekomercialne površine.

Toro TimeCutter HD XS5450 MyRIDE

Izjemno hiter zero turn traktor, ponuja vrsto vrhunskih funkcij in je sposoben izvesti manevre brez obračanja. Namenjen je za profesionalno vzdrževanje ogromnih površin od 20.000 m2 naprej.

Neverjetna okretnost košnje ob ovirah, ki jo omogočata dva neodvisna hidrostatična pogona, je neprimerljiva s klasičnimi izvedbami vrtnih traktorjev.

Zahvaljujoč Torovemu naprednemu sistemu vzmetenja MyRIDE, HD XS5450 ponuja izjemno gladko vožnjo po najgrobejšem terenu in vam bo omogočil dolgotrajna opravila, ne da bi se pretirano utrudili.

Litoželezna prednja prema in povsem jeklena konstrukcija; kombinacija, ki zagotavlja več 10 letno obratovanje brez pojava zračnosti okvirja.

Uživajte v prednostih ničelnega obračanja, ki prihrani čas in poveča okretnost.

SPECIFIKACIJE:

ŠIRINA KOŠNJE:137 cm
MOTOR:Toro V-Twin 708 cc; 24,5 hp
POGON:Pogon na zadnja kolesa
MATERIAL OHIŠJA:Jeklo
TEŽA 373 kg
GARANCIJA:2 leti za fizične osebe, 1 leto za podjetja
VIŠINA KOŠNJE:38 mm-114 mm
REZERVOAR ZA GORIVO:18,9L
PNEVMATIKE:33 cm x 16,5 cm  spredaj 

55,9 cm x 25,4 cm  zadaj

FUNKCIJE:

Smart Speed® Control – trim, tow, mow

Torov nadzorni sistem Smart Speed® vam omogoča izbiro med tremi območji hitrosti za optimalno delovanje.Smart Speed® Control System

MyRide sistem vzmetenja

Vzmetenje MyRide vključuje vzmeteno vozniško platformo, ki nežno blaži izbokline in vibracije za še večje udobje. Trdoto vmetenja lahko spremenite kar v nekaj sekundah in to brez orodja.

Motor Toro 708 ccm

Motor Toro 708 ccm je značilen po njegovi zmogljivosti in neuničljivosti. Izdelan je iz kvalitetnih materialov. Njegova sestava je enostavna, kar serviserjem omogoča lažje in hitrejše servisiranje.

18,9 L prostornina rezervoarja za gorivo

Poglej večje

Nastavek za čiščenje

Nataknite cev na nastavek, za enostavno čiščenje kosišča.

Poglej večje

Hitch Kit Standard

Hitch kit je standarden pri vseh modelih TimeCutter. Povečajte vsestranskost svoje kosilnice z dokupovanjem priključkov kot so košara za travo, trosilec gnojil in ostali.

View Larger

Prihranite v povprečju 45% časa pri košnji

Toro TimeCutter skrajša čas košnje skoraj za polovico, kar pomeni manj dela za vas in vašo kosilnico. Ne boste imeli samo več časa za uživanje, podaljšali boste tudi življenjsko dobo svoje kosilnice. Oglejte si video.

Hitrost košnje je neprimerljivo večja kot pri konkurenčnih proizvodih:

MOW: 7 mph/3 mph (11.3 km/h / 4.8 km/h) TRIM: 5.5 mph/2.4 mph (8.8 km/h / 3.8 km/h) TOW: 4 mph/1.7 mph (6.4 km/h / 2.7 km/h)

Prihranite v 45% časa košnje

Dvojni hidrostatični pogonski sistem

Neodvisna hidrostatična pogonska sistema omogočata odzivno manevrsko sposobnost in obračanje na mestu. Neodvisna pogona sta pritrjena na Torov okvir in ojačana s prečnim nosilcem za trajnost in zmogljivost.

View Larger

Udoben premium sedež z visokim naslonjalom

Pri daljši košnji ima zelo pomembno vlogo kakovost sedeža, zato so pri toru zasnovali zelo udoben sedež s kar 46 cm visokim naslonjalom in naslonjali za roke.

Samodejna parkirna zavora

Parkirna zavora se sproži samodejno, ko se krmilne ročice premaknejo navzven.

Poglej večje

137 cm kosišče

 

MOŽNOST DOKUPA NASLEDNJIH PRIKLJUČKOV IN PRIPOMOČKOV:

  • Koš za zbiranje trave
  • Voziček
  • Grabljice za travo
  • Prezračevalec trave
  • Zbiralec pokošene trave

Brinly-Hardy Attachments

Pokosite več trave v krajšem času in izboljšajte zdravje svoje trate. Torov inovativni sistem za mulčenje Recycler® travo seseklja na drobne delce in jo enakomerno porazdeli po vaši zelenici, kjer služi kot gnojilo, prav tako pa zadržuje vlago.

Komplet za recikliranje

  • Nosilec za tovor

Tovorni prevoznik

  • Twin Bagger

Pobiralec trave in listja s prostornino 5 m³.

Twin Bagger

Plačilo je mogoče samo po predračunu.

Strošek dostave se obračuna na predračunu glede na oddaljenost.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TORO TimeCutter XS 5450 – 74888/74889”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Shopping Cart